Reservdelar Mariestad

Reservdelar Mariestad

Behöver du särskilda reservdelar till din bil i Mariestad? Då har du hittat rätt! Ta en titt i vår produktkatalog eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Thorell Motor har sedan 1952 sålt bilar, reservdelar och tillbehör i butiken utanför Töreboda. Med lång erfarenhet kan vi hjälpa dig att hitta rätt reservdelar till din bil i Mariestad. Hos oss kan du köpa dina bildelar, reservdelar eller biltillbehör genom att besöka vår butik eller på vår hemsida med hjälp av några enkla klick. Oavsett om du är privatperson eller verkstad, tar vi hand om ditt behov. 

Vi ställer upp för våra kunder i alla lägen och vet vad din bil behöver. Hos oss är det högt fokus på personlig service och levererar reservdelar med originalkvalitet, men med ett bättre pris än märkeshandeln. Vi vill att våra kunder ska bli 100% nöjda med sina köp. Har du en äldre bil? Inga problem! Hos oss finner du även reservdelar med ett lågprisalternativ.

Kontakta oss idag – Vi är alternativet för dig som värdesätter hög service och trevligt bemötande!

 

Öppettider

Måndag – fredag: 07:00 – 18:00
Lördag: 09:00 – 12:00
Söndag & helgdag: Stängt

Mer om BDS

Thorell Motor är ett fristående företag som ingår i den rikstäckande kedjan”BDS Vi tar hand om bilen“. BDS står för “BilDelar Service” och består av butiker med bildelar och bilverkstäder. Vi samarbetar med flera duktiga och kvalificerade verkstäder. Kontakta oss om du vill bli en del av dem eller behöver hjälp av någon av dem.